PROGRAMMA’S

Startdata

elke maand

The Grind: Small Group Trainingen

Fit, sterk en gezond worden? In een kleine groep werken aan je fysieke doelstellingen? Trainingen van het hoogste niveau? Klaar met alle BBB lessen van de sportschool?

In The Grind kan je deelnemen aan verschillende Small Group Trainingen. Boksen, crossfit, yoga, circuit trainingen en bootcamp is nu allemaal mogelijk. Trainingen zijn nooit hetzelfde, altijd uitdagend en persoonlijke aandacht is bij ons prioriteit.

Je krijgt uiteraard ook begeleiding op het gebied van voeding én je krijgt toegang tot onze maandelijkse Q&A’s, zodat je de ruimte krijgt om alle obstakels uit de weg te ruimen, zodat jij je doel ook daadwerkelijk weet te behalen.

BOEK EEN PROEFLES

Startdata

22 september
23 oktober

Transformation project

90 Dagen lang de focus op training, voeding en mindset om te creëren waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Tijdens het programma heb je toegang tot 22 small group trainingen. Dit zijn leuke, uitdagende work-outs die voor iedere niveau geschikt zijn. En het allerbelangrijkste: we helpen je met de juiste mindset die nodig is om tot resultaat te komen. Want bijna iedereen weet wel hoe ze gezonder kunnen leven, maar dat doet niks voor je als je het niet toepast. Dus om de week vindt er 1 op 1 coaching plaats. Verder krijg je toegang tot Precision Nutrition voor begeleiding op het gebied van voeding.

In het TRANSFORMATION PROJECT werken we niet met iedereen, maar alleen met mensen die bereid zijn een prioriteit te maken van hun doel. Wil je erachter komen of wij je kunnen helpen bij je doel? Vraag dan een gratis proefles aan.

BOEK EEN PROEFLES

Startdata

elke maand

1 op 1 traject

Om resultaat te behalen, is het hebben van een sterk fundament een voorwaarde. Je kunt muren en daken plaatsen, maar als het fundament van het huis niet sterk is, stort alles uiteindelijk in. Dit geldt ook voor het doorbreken van patronen die niet werken. Je kunt iedere keer weer een sport abonnement nemen of op dieet gaan, maar als jouw fundament niet sterk is, zal je blijven terugvallen in je slechte gewoontes.

Tijdens het 1 op 1 traject maken we een op maat gemaakt programma en gaan we werken aan jouw fundament. We gaan op zoek naar je niet-werkbare patronen en daar rekenen we mee af. Op die manier creëer je voor jezelf een toekomst waar je tot nu toe alleen van hebt kunnen dromen!

Het 1 op 1 traject is niet voor iedereen, maar alleen voor mensen bereid zijn te doen wat nodig is om tot hun doel te komen.

BOEK EEN PROEFLES